Over DOEL Administratie & samenvatting werkzaamheden

DOEL Administratie is een administratie- en belastingadvieskantoor, in 2017 opgericht en thans gevestigd in de regio Uden, Veghel en omstreken.Hier zijn enkele van de belangrijkste werkzaamheden en kenmerken van DOEL Administratie:

  1. Administratieve dienstverlening:

DOEL Administratie biedt uitgebreide administratieve diensten aan bedrijven in verschillende sectoren. Dit omvat onder meer het verwerken van financiële gegevens, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de financiële administratie.

  1. Fiscale dienstverlening:

DOEL Administratie biedt deskundige fiscale diensten aan, waaronder belastingadvies, het opstellen van belastingaangiften en het beheren van fiscale verplichtingen voor klanten.
Waar nodig maken wij gebruik van de aanvullende expertise van fiscalisten en accountants.

  1. Online gerichte structuur:

DOEL Administratie maakt gebruik van een online gerichte structuur om efficiëntie te bevorderen. Dit kan onder meer inhouden dat klanten evt. online toegang hebben tot hun financiële gegevens, het indienen van documenten en communicatie met het kantoor.

  1. Kwaliteit:

DOEL Administratie streeft naar een hoge mate van kwaliteit in al zijn diensten. Dit vertaalt zich in nauwkeurigheid, levering van diensten en proactieve advisering om klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken.

  1. Klantgerichtheid:

DOEL Administratie heeft een sterke focus op klanttevredenheid en klantgerichtheid.
Dit uit zich in persoonlijke aandacht voor de behoeften van klanten, het bieden van maatwerkoplossingen en het opbouwen van langdurige relaties met klanten.

Door deze combinatie van diensten, online gerichte structuur en focus op kwaliteit en klantgerichtheid, streeft DOEL Administratie ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor zelfstandigen (w.o. ZZP’ers) en overige MKB bedrijven in de regio Uden, Veghel en omstreken die behoefte hebben aan hoogwaardige administratieve en fiscale ondersteuning.

Deel dit bericht

Scroll naar boven
Login bestaande klant